Tartalomjegyzék
Rólunk
Cégadatok
Minden oldal

 

Bemutatkozás

 

Cégünk 1993. szeptember 14.-én alakult „ADJUST” Kft. néven, majd közel 4 év után, 1997 szeptemberében többszöri névváltoztatás után cégnevük a mai Határkő ’93 Kft.-re módosult.

 

Társaságunk működése kezdetektől fogva felszámolások, végelszámolások, csőd - és vagyonrendezések lebonyolításán alapszik.

 

Legfőbb alapelvünk, hogy a megbízó bíróságok igényeinek maximális kielégítése mellett az eljárásokat a Cstv., a Ctv. és a vonatkozó egyéb jogszabályok szigorú betartásával a lehető legprecízebb és leghatékonyabb módon végezzük el, szem előtt tartva a határidők betartásának fontosságát.

 

Mindennapi munkánk során elengedhetetlennek tartjuk a pontos, naprakész dokumentációt, melynek köszönhetően az eljárások folyamán felmerülő feladatokkal szemben gyorsan, hatékonyan és eredményesen tudunk fellépni.

Elengedhetetlennek tartjuk, hogy az általunk lefolytatott eljárásokban maradéktalanul betartsuk mind az etikai, mind az erkölcsi normákat, valamint a FOE Etikai Szabályainak ajánlásait.

 

A Határkő ’93 Kft. munkáját magas szinten képzett jogi, közgazdasági és könyvvizsgálói diplomával rendelkező felszámoló szakemberek teszik még színvonalasabbá és megbízhatóbbá, továbbá szakmai tudásukban kiemelkedő műszaki, - és adószakértők is elősegítik a hatékony, gazdaságos és precíz munkavégzésünket.

 Módosítás dátuma: 2020. március 06. péntek, 21:45